Vali Tapsız Orta Anadolu Küçük Sanayi Sitesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Tapsız Orta Anadolu Küçük Sanayi Sitesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Süleyman Tapsız, Orta Anadolu Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulunarak, kamu yararına çalışan dernek ve meslek odalarına çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Tapsız, gün içerisindeki ziyaret ve incelemelerine ilk olarak inşaatı devam eden Orta Anadolu Küçük Sanayi Sitesiyle başladı. Urgan Mahallesi Atayurt’ta bulunan inşaat alanını gezerek incelemelerde bulunan Vali Tapsız, yeni işyeri hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
 
Vali Tapsız’ın ziyaretleri daha sonra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ve Madeni Tornacılar - Kaynakçılar - Oto Motor ve Benzeri Tamirciler Odası ile devam etti. Oda başkanları Recep Afacan ve Cemal Özbey ile bir süre sohbet eden Vali Tapsız,  oda başkanlarından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber