Vali Tapsız Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Vali Tapsız Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Vali Süleyman Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocukları ziyaret ederek onlarla keyifli anlar geçirdiler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün ve Sevgi Evleri Müdürü Rıda Çoban’ın da bulunduğu ziyarette Vali Tapsız, çocukların oyun, ders alanlarını ve odalarını gezerek İl Müdürü Servet Türegün’den bilgiler aldı.
 
Sevgi Evleri Müdürü Çoban, çocukların kişisel gelişimi ve topluma kazandırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar ve düzenledikleri çeşitli etkinlikler konusunda Vali Tapsız’a bilgiler verdi.
 
Çocuklarla yakından ilgilenerek sorunlarının olup olmadığını soran Vali Tapsız, bize emanet edilen çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlamak ve onları iyi birer insan olarak topluma kazandırabilmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Vali Tapsız; “Sevgi ve şefkat ile onları kucaklamalı, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı elimizden geldiğince en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Onlara sıcak ve sevgi dolu bir yuvanın eksikliğini hissettirmeyecek bir aile ortamı oluşturmamız lazım. Onlar bizim çocuklarımız ve çocuklarımıza da devlet olarak sahip çıkmamız bizim sorumluluğumuz” dedi.
 
Çocuklarla güzel bir gün geçiren ve onlarla bire bir hoş sohbetler gerçekleştiren Tapsız ailesi, getirdikleri hediyeleri çocuklara verirken, ilinin valisi ve eşiyle birlikte hoş vakitler geçiren çocukların mutlulukları ise görülmeye değerdi.
 
Kurum personeline özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız, yeniden gelme sözü vererek çocuklarla vedalaştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber