Vali Tapsız, Vatandaşları Dinlemeye Devam Ediyor

Vali Tapsız, Vatandaşları Dinlemeye Devam Ediyor

Vali Süleyman Tapsız, derdi, sıkıntısı, ihtiyacı olan ve devletin şefkatli ellerine sığınan vatandaşlarımızla bir araya gelerek dertlerini ve taleplerini dinledi.

Valilik Makamında gerçekleşen vatandaş buluşmasında, vatandaşlarla bire bir görüşmeler gerçekleştirerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Tapsız, ilgili kurum müdürlerinden vatandaşların sorunlarının titizlikle takip edilerek taleplerinin karşılanması konusunda talimat verdi.
 
Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade eden Vali Tapsız, sorunların doğru tespit edilmesinin çözümü noktasında önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi.

Valilik olarak ilgili kurumlarla işbirliği halinde, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve yaşam kalitelerini yükseltecek çalışmalar içerisinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber