Vali Tapsız'dan Ayrancı Belediyesi’ne Ziyaret

Vali Tapsız'dan Ayrancı Belediyesi’ne Ziyaret

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Tapsız’a Ayrancı Belediyesi’nin 3 yıllık süredeki çalışmaları anlatıldı. Başkan Büyükkarcı, Atatürk Caddesi kaldırmalarının yenilenmesi, içme suyu şebeke hattının tamamının yenilenmesi, kanalizasyon inşaatının tamamlanarak hizmete girmesi, ilçe merkezinde ki meydan cadde ve sokakların tamamında kilitli parke çalışması yapılarak yenilenmesi, ana caddelerin sıcak asfalt kaplama yapılması, Belediye araç parkına kazandırılan yeni araçlar konusunda bilgiler verdi.

Büyükkarcı ayrıca, devam eden revizyon imar planının yıl içerisinde tamamlanacağı, istasyon caddesinde kaldırım çalışmalarının başlayacağı, kapalı pazar yeri projesi ve konut projesinin başlayacağı hakkında yeni çalışmalardan da bahsetti. Vali Süleyman Tapsız’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirten belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı; ‘’Sayın valimiz ziyaretinde ilçemizle alakalı her çalışmayı detayları ile dinleyerek ilgilendi. İlçemiz adına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber