Vatandaş Hızla Bitmesini Bekliyor, Başkan İnceliyor

Vatandaş Hızla Bitmesini Bekliyor, Başkan İnceliyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda devam eden çalışmaları inceledi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Alparslan Türkeş Bulvarı'nda devam eden çalışmaları inceledi.

Alparslan Türkeş Bulvarı'nda devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Şehrimizin en önemli güzergahlarından olan Alparslan Türkeş Bulvarını temelden ele alıyoruz. Geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başlanılan bulvar üzerindeki tüm alt yapıyı tamamen elden geçiriyoruz. Yıllar önce yapılan, deforme olmuş ve kullanılamaz hale gelen tüm alt yapıyı daha uzun ömürlü ve kaliteli bir hale getiriyoruz. Özellikle sağlık açısından risk oluşturan eski içme suyu hatları BESKO ekiplerimiz tarafından daha uzun ömürlü ve sağlıklı, muhtelif çaplarda polietilen borularla değiştiriliyor. Mevcut kanalizasyon hattı üzerinde yıpranmış ve kullanılamaz hale gelmiş kısımlarda yenileniyor. Bir diğer konu ise bulvar üzerinde yağmur suyu hattı yoktu. Çalışmalarımız kapsamında uzun yıllar hizmet verecek ve yağmur suyu sorunlarını ortadan kaldıracak şekilde dış baskılara dayanıklı borular döşüyoruz. Çalışmaların uzun sürmesinin nedeni de bu alt yapı çalışmalarının uzun zaman almasından kaynaklanmaktadır. Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bir yandan içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları çalışmaları sürerken diğer yandan MEDAŞ, Türk Telekom ve TÜRKSAT ekipleri de hatlarını yeniden elden geçiriyor" dedi.

Bulvar üzerindeki çalışmaları belirli bir koordinasyon halinde sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Çalışkan, "Alparslan Türkeş Bulvarı'nın bir an evvel trafiğe açılması için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. İnşallah mümkün olan en kısa sürede tamamlayacağız. Vatandaşlarımıza sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber