Vergi Dairesi Heyetinden Karaman Valisi Fahri Meral'e Ziyaret

Vergi Dairesi Heyetinden Karaman Valisi Fahri Meral'e Ziyaret

Karaman Valisi Fahri Meral, Vergi Dairesi Müdürü Serkan Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Karaman Valisi Fahri Meral, 30’uncu Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Defterdar Vekili Hacı Karayer, Vergi Dairesi Müdürü Serkan Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
 
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Defterdar Vekili Hacı Karayer, kabulden dolayı Vali Fahri Meral’e teşekkür ederek, her yıl 25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Vali Meral;

verginin kutsal, tam ve zamanında ödenmesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu, vergi öneminin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve vergi bilincinin sağlıklı bir şekilde oluşturulmasıyla yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti. 
 
Vali Meral, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Defterdar Vekili Hacı Karayer ve beraberindeki heyeti tebrik ederek, mükelleflerin ve vergi dairesi çalışanlarının 30’ uncu Vergi Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

dsc_5645.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber