Vergi Haftası Dolayısıyla Valilik Ziyareti

Vergi Haftası Dolayısıyla Valilik Ziyareti

Vali Fahri Meral, bu yıl 29’ uncusu kutlanacak olan Vergi Haftası kapsamında Defterdar Recep Sümer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

26 Şubat 2018 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette; Defterdar Recep Sümer, 29’uncusu gerçekleştirilecek kutlamalar ve düzenlenecek etkinlikler hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Vali Meral, verginin tam ve zamanında ödenmesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu, vergi öneminin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve vergi bilincinin sağlıklı bir şekilde oluşturulmasıyla yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.  
 
Vali Meral, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Defterdar Sümer ve beraberindeki heyeti tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Karaman Belediyesi Ziyareti

22 - 28 Şubat 2018 Vergi Haftası nedeniyle defterdarlık personeli Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Defterdar Vekili Recep Sümer ve beraberindeki heyet katıldı. Defterdar Vekili Sümer ziyarette Başkan Çalışkan’a çalışmaları ve vergi haftası etkinlikleri konusunda bilgiler verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kurum çalışanlarını tebrik ederek; “Diğer kurumlarımızda olduğu gibi vergi dairemizle de iş birliği içerisinde çalıyoruz.  Biz kamu-kurum ve kuruluşları olarak birlikte hareket ettiğimiz müddetçe ülkemize çok daha büyük faydalar sağlanacağı inancı içerisindeyiz. Vergi konusunda toplumun tüm kesimlerinin hassas davranması gerektiğine inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle 22-28 Şubat Vergi Haftasını kutluyorum.” dedi.

26022018123442.jpg

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber