Vodafone’dan İlk 3 Ay Cayma Bedelsiz Ev İnterneti

Vodafone’dan İlk 3 Ay Cayma Bedelsiz Ev İnterneti

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, yeni ev interneti kampanyasıyla müşterilerine aileleriyle birlikte evde kesintisiz internet keyfi yaşatıyor.

Kampanya kapsamında, “Vodafone Evde İnternet” alan müşteriler ilk 3 ay içinde taahhütlerini iptal etmeleri durumunda cayma bedeli ödemeyecek.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, evde ailesiyle birlikte maksimum internet keyfi yaşamak isteyen müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdi. Yeni “Vodafone Evde İnternet” kampanyasıyla, 24 ay taahhütle ev interneti alan Vodafone’lular, ilk 3 ay içinde taahhütlerini iptal etmeleri durumunda cayma bedeli ödemeyecek.

Vodafone Evde İnternet hizmetlerinden faydalanmak isteyen kullanıcıların Karaman yetkili ve tek erişim noktası olan Molla Fenari Caddesinde bulunan Cevahir Telekom’a uğramaları yeterli.

Ayda 49,90 TL’ye kesintisiz ev interneti keyfi

Müşteriler, 100 Mbps’ye varan hızlarda limitsiz fiber ev interneti içeren “Vodafone Evde İnternet” paket seçeneklerinden ayda 49,90 TL’den başlayan fiyatlarla faydalanabiliyor. 3 ay sürecek yeni kampanyadan faydalanmak isteyen Karamanlıların, Vodafone Cevahiri ziyaret etmeleri ya da 0544 570 70 70 no’lu telefonu aramaları yeterli oluyor.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber