Voleybol’da Gülen Taraf Paşa Gençlik Şevki Spor

Voleybol’da Gülen Taraf Paşa Gençlik Şevki Spor

Kazımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen “Voleybol Dostluk Turnuvası” oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Kazımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçe halkın, kamu kurum ve kuruluşları ile kaynaşmasını sağlamak amacıyla Golda Gıda’nın destekleriyle düzenlenen “Voleybol Dostluk Turnuvası” oynanan final maçlarının ardından tamamlandı. Kazımkarabekir İlçe Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada 10 takımdan yaklaşık 120 sporcu mücadele etti.

Çekişmeli maçların oynandığı turnuvanın son gününde Paşa Gençlik Şevki Spor ile Kazımkarabekir Meslek Yüksek Okulu Takımları karşı karşıya geldi. Sporseverlerin ilgiyle izlediği final karşılaşmasını Paşa Gençlik Şevki Spor 3-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Kaymakamlık Takımı üçüncü, Sağlık Spor dördüncü oldu.

Turnuvada sonunda düzenlenen törende Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Golda Gıda Sanayi A.Ş Genel Müdürü Fatih Doğan tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Turnuvanın dostluk içerisinde tamamlandığını belirten Kaymakam Polat,” Yaklaşık bir ay süren voleybol dostluk turnuvamızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. İnşallah sportif faaliyetlerimiz farklı branşlarda devam edecek. Turnuva boyunca takımlarımızın göstermiş olduğu centilmence hareketlerinden dolayı teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum”dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber