Voleybolda Spor Lisesi Rüzgarı

Voleybolda Spor Lisesi Rüzgarı

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Gençler (A) Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Spor Lisesi, kızlar ve erkekler kategorisinde oynanan müsabakalar sonunda her iki kategoride de şampiyonluk ipini göğüsleyen takım

 
Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Gençler (A) Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında mücadele eden Spor Lisesi, kızlar ve erkekler kategorisinde oynanan müsabakalar sonunda her iki kategoride de şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan Gençler(A) Voleybol İl Birinciliği müsabakaları 11 okuldan yaklaşık 110 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Beş gün boyunca devam eden müsabakaları çok sayıda sporsever izledi. Kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele eden Spor Lisesi her iki kategoride gösterdiği başarılı grafikle 2016-2017 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu. Her iki kategoride şampiyon olma başarısı gösteren Spor Lisesi ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde etti.

Turnuva sonunda oluşan genel sıralamada erkekler kategorisinde Spor Lisesi birinci, Karaman Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Fatih Anadolu Lisesi dördüncü, kızlar kategorisinde Spor Lisesi birinci, İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Toki Anadolu Lisesi ise dördüncü olan takımlar oldu.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan, Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber