Yakıtta Tasarruf Devri Karaman’da Başladı

Yakıtta Tasarruf Devri Karaman’da Başladı

Ekomax Benzin-Dizel-Lpg-Cng Vb. Yakıt Türleri Ve Marka Model Farketmeksizin Her Araca Uyumludur.

EKOMAX özel solüsyonunu elektroliz yöntemi ile hidrojen ve oksijen gazlarına ayrıştıran bir elektroliz cihazıdır. Elektroliz esnasında ihtiyaç duyulan enerji maxsimum 1.5 Amperdir.
EKOMAX’ın ürettiği H ve O gazları araçta yakıt olarak kullanılmamaktadır. EKOMAX’ın mantığı motora giren havayı H ve O gazları ile zenginleştirerek yanmayı daha kaliteli hale getirmektir.
Sistemin elektroliz yöntemi ile ürettiği hidrojen ve oksijen gazları hava filtresinden araca verilerek motora giren havanın içerisine karıştırılır bu sayede silindirdeki sıkıştırma oranı artarak yanma olayı daha hızlı ve kaliteli bir hale gelir. Bu olay araçta 15 ila 30 hp arasında güç artışı sağlarken Yakıtta ise %35’e varan tasarruf elde edilmesini sağlar.
EKOMAX sayesinde marka model fark etmeksizin bütün yakıt türlerinde minimum %35’e varan yakıt tasarrufu sağlarsınız.

EKOMAX sonrası yanma olayı hızlandığı için silindir içerisinde ki sıcaklık azalır bu olay motor yağının ömrünü iki katına çıkartarak araç sahibine motor yağından da kar elde etmesini sağlar.

EKOMAX motor içerisinde daha önceden oluşan kurumları temizler çalıştığı süre boyunca da tekrar kurum oluşmasına izin vermez bu araç motorunun ömrüne doğruna katkı sağlayarak araç sahibine bu konuda büyük bir avantaj ve kar sağlar.

EKOMAX yanma odasına giren yakıtın tamamına yakınının yanmasını sağladığı için Katalitik Konvektör ve Dizel Partikül Filtresi gibi çiğ yakıt ve kurumlar dolayısı ile tıkanarak araç sahibine ek masraf açan parçaların tıkanmasını önleyerek araç sahibini bu tarz ek masraflardan kurtarır.

EKOMAX lpgli araçlarda lpgnin benzine göre yanma süresinin uzun olmasından dolayı süpablarda oluşan problemleri yanma olayını hızlandırdığı için önler bu olay LPG’li araç kullanıcılarına büyük br maddi avantaj ve rahatlık sağlar.

Türkiye de 2018 verilerine göre günlük 600 bin varil petrol tüketiyoruz. Bu sayıyı yıla çevirdiğimizde ise yıllık 42 milyon varil petrol ithal ediyoruz. Bu sayılara göre Türkiye yıllık olarak petrol ithalatına 84 milyar TL kaynak ayırması gerekir.

EKOMAX olarak minimum %20-%25’e yakıt tasarrufunu taahhüt ediyoruz. Yukarıda ki rakamlara bakarak EKOMAX’ın bütün Türkiye’de kullanıldığı takdirde bırakın %20-%25’i ; EKOMAX  %15 bile tasarruf sağlaması YILLIK petrol ithalatının 35.7  tona düşerek petrole ayrılan kaynağın 71.4 milyar tl ye gerilemesi demek. Yani EKOMAX’ı tüm TÜRKİYE genelinde kullandığımız zaman yıllık 12.6 milyar TL Ülkemize kalıyor.

Biz EKOMAX olarak Ülkemiz için üstümüze düşeni her zaman yapmaya devam ediyoruz.


ÇETİN TEKNİK -Sezai ÇETİN 
0542 201 02 60 
Molla Fenari Caddesi No:46/D Karaman.

screenshot-12.jpg

screenshot-13.jpg

screenshot-14.jpg

screenshot-15.jpg

screenshot-18.jpgscreenshot-19.jpgscreenshot-20.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum