Yalıkavak, Antalya'da Muratpaşa Belediyespor'un Konuğu Olacak

Yalıkavak, Antalya'da Muratpaşa Belediyespor'un Konuğu Olacak

Muratpaşa Belediyespor, ligin erteleme maçında Yalıkavakspor'u konuk edecek

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig'in 15'inci hafta erteleme maçında kendi evinde ligin namağlup lideri Yalıkavak'ı ağırlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadir Ayar yönetiminde ligde oynadığı son 3 maçı kaybetmeyen "Paşanın Melekleri", sezonunun sürprizine imza atmayı hedefliyor.

Geçen hafta deplasmanda karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 31-27 mağlup eden Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor, ligin erteleme maçında, kendi evinde Yalıkavakspor ile karşılaşacak.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda, 3 Mart Çarşamba 17.00'de başlayacak karşılaşmayı Fuat Çam ve Yüksel Çalkuç hakem ikilisi yönetecek.

Süper Lig'de ikinci yarıda antrenör değişikliğine giden "Paşanın Melekleri", Kadir Ayar yönetiminde çıktığı 4 lig maçında bir mağlubiyet, bir beraberlik alırken 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber