Yanan Araç Çalıntı Çıktı

Yanan Araç Çalıntı Çıktı

"Gazipaşa'da Zeytinada Mahallesi'nde Çalıntı Araç Yangını Paniği!"

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Zeytinada Mahallesi'nde orman yangın ihbarı alan ekipler olay yerine geldiklerinde araç yangını olduğunu, yanan aracın ise çalıntı olduğunu tespit etti.

Olay, gece saatlerinde Zeytinada Mahallesi'nde meydana geldi. Orman yangını ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve jandarma ekipleri orman yangının olmadığını, araç yangını olduğunu tespit etti. 07 V 6810 plakalı aracın yandığını gören itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Aynı saatlerde 07 V 6810 plakalı 1993 model-kahverengi TOFAŞ marka aracın çalıntı olduğu ve Anamur-Alanya arasında olabileceği ihbarını alan ekipler, yanan aracın çalıntı araç olduğunu tespit etti. Araç sürücüsünün ise olay yerinden kaçtığı belirlendi.

Yanan Araç Çalıntı Çıktı

Yanan Araç Çalıntı Çıktı

Yanan Araç Çalıntı Çıktı

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber