YARDER Şehit Ailelerinin Dertlerine Ortak Oldu

YARDER Şehit Ailelerinin Dertlerine Ortak Oldu

Yarınlar İçin Elele Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Şehit Aileleri Derneği ile birlikte şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldiler.

Yarınlar İçin Elele Derneği (YARDER) Yönetim Kurulu Başkanı İncilay Kaymak ve yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Şehit Aileleri Derneği ile birlikte şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldiler. Yarınlar İçin Elele Derneği Başkanı Kaymak yaptığı açıklamada; "Karaman Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Bayat Beye bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi iletiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olacağımızı bildirmek için burada toplandık. Şehit ailelerini dinleyerek dertlerine ortak olduk. Birebir kendilerini dinledik. Ve her zaman yanlarında olacağımızı da bilmelerini isteriz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım." dedi. Konuşmasının ardından Kaymak, şehit aileleriyle tek tek tanışırken, salon duygulu anlar yaşadı.

Şehit ailelerine karanfil hediyesinin ardından Yarınlar İçin Elele Derneği yönetimi daha sonra Karaman Karayolları Trafik Şubesi önünde bayan şoförlere ve bayan yolculara 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe istinaden karanfil dağıttı.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber