Yasa Dışı Kenevir Üretimine Jandarma Darbesi

Yasa Dışı Kenevir Üretimine Jandarma Darbesi

Aksaray'da jandarma ekiplerinin bir ikamete düzenlediği operasyonda, evin bahçesinde 28 kök kenevir bitkisi ile 6 kök kurutulmuş esrar maddesi ele geçirildi.

Aksaray'da jandarma ekiplerinin bir ikamete düzenlediği operasyonda, evin bahçesinde 28 kök kenevir bitkisi ile 6 kök kurutulmuş esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bir şahsın ikametinin bahçesinde yasa dışı kenevir bitkisi ürettiği bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri, yapılan araştırmalar sonucu yeterli delil ve bulgulara ulaşarak operasyon için düğmeye bastı. Güzelyurt ilçesinde müstakil ikamete yönelik gerçekleştirilen operasyonda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İkamet ve bahçesinde yapılan aramalarda 28 kök kenevir bitkisi ile 6 kök kurutulmuş esrar bitkisi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Yasa Dışı Kenevir Üretimine Jandarma Darbesi

Yasa Dışı Kenevir Üretimine Jandarma Darbesi

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber