Yaşama Yol Ver

Yaşama Yol Ver

Karaman'da trafik haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme standı açıldı.

Trafik düzeni ve güvenliğini sağlamak amacıyla uluslararası alanda düzenlenen ‘Karayolu Trafik Haftası’ etkinlikleri kapsamında Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ‘’Sürücüleri Bilgilendirme Standı’’ açıldı.

Karaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve Karaman Halk Sağlığı 112 Sağlık ekipleri ortak stant açtı.

Standa gelen sürücüler trafik konusunda bilgilendirildi. Stant görevlileri trafik kazalarına dikkat çekerek sürücülere uyarılarda bulundu.

Bu yıl ‘’Yaşama Yol Ver’’ kampanyası ile açılan stantta, sürücülere çeşitli hediyelerde verildi. Standa gelen çocuklara ise trafik eğitimi verilerek, çeşitli araç gereçler hediye edildi. Trafik Standı, Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir hafta boyunca gelen misafirlerini ağırlayacak.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber