Yasin Sever, 45 Kiloda Altın Madalyanın Sahibi Oldu

Yasin Sever, 45 Kiloda Altın Madalyanın Sahibi Oldu

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yasin Sever, Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu ve Turhal Belediyesi tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda 8 sporcu ile boy gösteren Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü güreş takımı sporcuları bir altın, bir gümüş ve iki bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Turhal’da bir gün boyunca devam eden ve bir birinden çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada 45 kiloda mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcu Yasin Sever, zorlu rakipleri karşısında gösterdiği performansla altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Bir diğer sporcu Selim Ertanriverdi 45 kilo mücadelesinde gümüş madalya, Mehmet Göktekin ve Ümit Talha Serçeli ise bronz madalya kazanan sporcular oldu.

Başarılı sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “ Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Karakucak Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girerek başarılarıyla bizleri gururlandıran sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Kazanılan bu başarıda emeği geçenlere herkese teşekkür ediyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

yasin-sever.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber