Yaşlı Adamın Son Hamlesi de Yetmedi

Yaşlı Adamın Son Hamlesi de Yetmedi

Kaza Karaman Ereğli yolunun yaklaşık 20.km sinde meydana geldi

Karaman Ereğli yolunda, Yeşildere Toki Konutları civarında saat 14:00 suların meydana gelen trafik kazasında bir vatandaş yaralandı.

Aslen Taşkaleli olduğu öğrenilen Mehmet Hekimoğlu (78) eşi ile birlikte Yeşildere Tokilerde bulunan evlerine gitmek üzere hareket halinde idi. Yaşlı adamın bir anda kontrolünü kaybettiği kamyonet yoldan çıkarak tarlaya doğru gitti. Yaklaşık 100m yola paralel tarla içinden çıkmaya çalışan Hekimoğlu son hamlesinde de başarılı olamadı.

Kamyonet burun üstü çakıldıktan sonra geri geri tekrar tarla içine yuvarlandı. Kazayı sürücü Mehmet Hekimoğlu yara almadan atlattı.

Konya’ya Sevk Bekletiliyor!

Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine giden sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi kaza yerinden yaptılar.

Karaman Devlet Hastanesi’ne getirilen Emine Hekimoğlu’nun boyun bölgesinde kırıklar olduğu ve Karaman’dan Konya’ya sevk edilmesi gerektiği, ancak Konya’daki hastanelerin hastanelerde yer yok diyerek sevki beklettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber