Yaşlı Çiftin Evindeki Çıkan Yangın Korkuttu

Yaşlı Çiftin Evindeki Çıkan Yangın Korkuttu

Karaman’da yaşanan yangın olayı öğle saatlerinde meydana geldi.

Karaman’da öğle saatlerinde meydana gelen yangın Topucak Mahallesi, Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın zemin katında yaşayan A. Dinçer ve M. Dinçer çiftinin dairesinde meydana geldi.

Çamaşır makinesinin alev aldığının gören ve evde yalnız durumda olan yaşlı kadın odasının kapısını kapatıp balkona çıkarak yardım için feryat etti.

b1-001.jpg

Yaşlı kadının feryadını duyan komşuları hemen yardıma gitti. Banyo kısmında bulunan çamaşır makinesine yangın tüpü ile müdahale ederlerken bir taraftan da itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber edildi.

Komşularının yardımı ile yangın kısa sürede söndürülürken yaşlı kadın büyük korku yaşadı.

Uzun süre evinden çıkarılamayan kadına daha sonra sağlık görevlileri tarafından evininin önünde sağlık kontrolü yapıldı.

Olaya ilk müdahale eden mahallenin berberdi Serdar Ünüvar olayla ilgili Karaman Habercisi’ne kısa açıklama yaptı. (Haberin Videosunda)

Karaman'da Yaşlı Çiftin Evindeki Çıkan Yangın Korkuttu

Karaman'da Yaşlı Çiftin Evindeki Çıkan Yangın Korkuttu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber