Yaşlı Kadın Çamaşır Asarken Hayatını Kaybetti

Yaşlı Kadın Çamaşır Asarken Hayatını Kaybetti

Karaman’da yaşanan talihsiz olayda yaşlı kadın balkonda bir anda yere yığıldı

Karaman Alişahane Mahallesi 213 nolu sokakta bulunan bir apartmanın 3.katında yalnız yaşadığı öğrenilen Raziye Çelik (78) saat 11:45 sularında çamaşır asmak için evinin balkonuna çıktı.

Çamaşır asan yaşlı kadın bir anda yere yığıldı. Yan apartmanda bulunan bir komşusu durumu görünce durumu hemen polis ve ilkyardım ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler yaşlı kadının yalnız yaşadığı eve giremeyince itfaiyeden destek istendi. Balkonda hareketsiz yattığı görülen kadına itfaiye yardımı ile ulaşılamayınca hayati tehlike olması şüphesiyle 112 ekipleri kapısı kırılan eve girdiler.

Balkonda bulunan yaşlı kadının yanına gelindiğinde ise artık her şeyin geç olduğu anlaşıldı.

Aslen Çukurbağ köyünden olduğu öğrenilen yaşlı kadının oğullarından Hasan ve Bünyamin’e ulaşan ekipler durumu haber verdiler.

Çeşitli rahatsızlıklardan dolayı ilaç tedavisi olduğu öğrenilen yaşlı kadının kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülüyor.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber