Yatılı Kur’an Kursu İl Müftülüğüne Devredildi

Yatılı Kur’an Kursu İl Müftülüğüne Devredildi

Hayırsever İşadamı Mehmet Çavaş tarafından yapımı tamamlanarak ilimize kazandırılan Yatılı Kur’an Kursu, imzalanan protokol töreniyle İl Müftülüğüne devir teslimi yapıldı.

Valilik Makamında gerçekleşen devir teslim törenine, Vali Tapsız, İl Müftüsü Muhammed Lutfi Ketenci, Müftü Yardımcısı Ali Abay, Çav- Pet İnşaat Limited Şirketi adına hayırsever işadamı Mehmet Çavaş, Abdullah Çavaş ve Kur’an kursunun yapıldığı mahallenin muhtarı Ramazan Kepir katıldı.
 
Vali Tapsız, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, kamusal anlamda yaptığı toplumsal ve sosyal içerikli yatırımlarından dolayı hayırsever işadamı Mehmet Çavaş’a teşekkür ederek, Yatılı Kur’an Kursundan vatanına, milletine, dinine hizmet eden faydalı nesillerin yetişmesi temennisinde bulundu.
 
Merkez Osman Gazi Mahallesindeki Sultanahmet Camii ve Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu yakınında bulunan, geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan ve bu yıl içerisinde yapımı tamamlanan 4 katlı Yatılı Kur’an Kursu; birinci katta 3 adet derslik olmak üzere diğer katlarından her biri 4’er kişiden oluşan 16 süit oda ve toplamda 72 kişilik yatılı öğrenci kapasiteye sahip bulunuyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber