Yatırımların Son Durumu Ele Alındı

Yatırımların Son Durumu Ele Alındı

İlimizdeki mevcut yatırımların ele alındığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

24 Temmuz 2018 Salı günü Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Meral’in yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Vekili Ramazan Polat, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri ile il genel meclis üyeleri katıldı.

xgv.jpg

Toplantının açılışında konuşan Vali Meral, ikinci dönem itibariyle ilimizde devam eden yatırımların değerlendirildiği toplantının ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Vali Meral’in konuşmasından sonra yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri Karaman genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımların son durumu hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgiler verdiler.

İlimiz genelinde 2018 yılında mahalli idarelerin yatırımları dahil toplam 317 proje üzerinde çalışılmıştır.  Tamamlanan proje sayısı 53, devam eden proje sayısı 177, ihale aşamasında olan proje sayısı 31 iken 56 projeye de henüz başlanmamıştır.

İlimiz genelinde yapılan yatırımların toplam proje tutarı 3 milyar 623 milyon 421 Türk Lirası olup dönem sonu harcaması ise 366 milyon 383 Türk Lirası olarak gerçekleşmiştir.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber