Yazarlarımızdan Mustafa Koçak'ın Acı Günü

Yazarlarımızdan Mustafa Koçak'ın Acı Günü

Ankara'da akademik çalışma hayatı devam eden ve köşe yazılarıyla hemşehrileri ile buluşan, Mustafa Koçak'ın eşinin iş adamı olan amcası, ofisinde silahlı saldırıya uğradı.

Çankaya’da, Gaziosmanpaşa Çiçekdağ Sokak 9/1 adresinde bulunan çalışma ofisine, sabah saatlerinde gelen saldırganın, iddiaya göre, sekreterlere Pervil Çınar ile görüşmek istediğini bildirdi.

Sekreterler tarafından Çınar’ın ofisine alınan saldırgan, kısa süre sonra yüksek sesle tartışmaya başladı. Bu sırada, içeriden 3 silah sesi duyuldu. Saldırganın daha sonra silahıyla birlikte ofisten koşar adımlarla uzaklaştığı, Çınar’ın ise çalışma ofisinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kimliği belirlenemeyen saldırgan, polis tarafından aranırken, ofisinde öldürülen Pervil Çınar ise dün Karşıyaka Mezarlığı’nda öğle namazından sonra toprağa verildi.

Karaman Habercisi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Çınar ve Koçak ailelerine sabırlar dileriz.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber