Yemen -Konya –Karaman İkili İş Görüşmeleri Programlarına Davetlisiniz

Yemen -Konya –Karaman İkili İş Görüşmeleri Programlarına Davetlisiniz

2.Türk-Yemen İş Forumu Konya-Karaman, T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde 12-15 Kasım 2018 tarihleri arasında Konya ve Karaman’da düzenlenecektir.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Ticaret Borsası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası ve Konya Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenecek etkinlikte 50’ye yakın Yemenli işadamı heyeti ağırlanacaktır. Programı kapsamında Yemen-Konya İkili İş Görüşmeleri Programı düzenlenecektir.

Konya'da 13 Kasım 2018 Salı günü saat 09.30-13.00’da ise Yemenli işadamları ile Ramada Plaza Konya Hotel’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Karaman'da 14 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00-13.00’da Yemenli işadamları ile Grand Karaman Hotel’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Ayrıca, Karaman’daki program kapsamında 14 Kasım 2018 tarihinde ikili iş görüşmeleri salonunun önünde bulunan Grand Karaman Hotel Fuaye alanında istekli firma sahiplerine küçük ölçekli (Roll Up - Örümcek stand v.b.) stand kurma imkanı sunulacaktır. Firmalar söz konusu standlarda ürünlerini sergileme imkanı bulacaktır. Söz konusu heyet, gıda ve imalat sektörüne odaklı olup aşağıdaki ürünlerin ticaretiyle yakından ilgilenmektedirler. Katılımcı listesi ve sektörel detay bilgiler ekte paylaşılmıştır. Yemenli işadamları çeşitli ülkelerden gelecek olup ağırlıklı olarak tüccar olduğu için aynı anda birkaç ürünler ve birkaç sektörle de ilgilenmektedirler.

KARAMAN FİRMALARI İÇİN;

İş görüşmesi gerçekleştirmek isteyen firmalarımızın aşağıdaki bağlantı adresine tıklayarak kayıt formunu 10 Kasım 2018 saat 19.00’a kadar doldurmaları rica olunur.

Karaman kayıt sayfası için tıklayınız: https://goo.gl/forms/V1zeY5olFfEkXnRu1

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber