Yeni Anaokulu İçin Protokol İmzalandı

Yeni Anaokulu İçin Protokol İmzalandı

Paşa ve Recep Evcen Anaokulu İçin Protokol İmza Töreni Düzenlendi

İlimizdeki eğitim alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Karaman’da faaliyet gösteren Evcen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yaptırılacak olan Kırbağı Mahallesinde 4 derslikli anaokulu binası yapımı için protokol imza töreni düzenlendi.
 
01 Eylül 2016 Perşembe günü saat 14.00’de Valilik Makamında gerçekleştirilen imza törenine; Vali Süleyman Tapsız, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Evcen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına Yaşar Evcen katıldı.
 
Paşa ve Recep Evcen Anaokulu adını alacak olan okulun bir yılda tamamlanarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi planlanıyor. Yapılacak olan Paşa ve Recep Evcen anaokulu hakkında Vali Tapsız’a bilgiler verilmesinden sonra İlimize ve ülkemize hayırlı olması temennisiyle Vali Süleyman Tapsız, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Yaşar Evcen tarafından protokol imzalandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber