Yeni Yapılandırma Kanunu Anlatıldı

Yeni Yapılandırma Kanunu Anlatıldı

Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Karaman Defterdarlığı’nın da katılımıyla 7020 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına dair Kanun hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasında İl Müdürü Fındık, “ Yapılandırma Kanunundan vatandaşlarımızın ve işverenlerimizin azami ölçüde yararlanmaları amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu toplantıda kanunun içeriği hakkında personellerimiz sizlere detaylı bilgi vereceklerdir. Katılımlarınız için sizlere teşekkür ederim “ dedi.

Yapılandırma Kanununun içeriği hakkında Karaman Defterdarlığı ’da sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya Karaman Defterdar Vekili Recep Sümer, Vergi Dairesi Müdürü Serkan Mehmet Ersoy, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Okhan Tolga Sayan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal, Ziraat Odası Genel Sekreteri Derviş Ali Dokay, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ile muhasebeciler ve resmi kurum çalışanları katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber