Yeşilay Derneğinden Karaman Valiliğine Ziyaret

Yeşilay Derneğinden Karaman Valiliğine Ziyaret

Vali Tuncay Akkoyun, Yeşilay Karaman Şube Başkanı İhsan Duru ve beraberinde Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) personelini kabul etti.

Karaman'da Yeşilay heyetini ağırlayan Vali Akkoyun, Yeşilay’ın ülke çapında önemli bir görev üstlendiğini belirterek, YEDAM’ın alanında uzman personeller tarafından bağımlılıkla mücadelede vatandaşlarımıza psikolojik ve sosyal destek veren önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Vali  Akkoyun böyle bir Merkezin Karaman'da da aktif ve başarılı bir şekilde faaliyette bulunmasından dolayı memnun olduğunu, bağımlılıkla ulusal ve yerel bazda sürdürülen projelere büyük önem verdiklerini, bu konudaki her türlü mücadele yöntemini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber