Yeşildereliler Derneği İki Etkinlik Birden Düzenliyor

Yeşildereliler Derneği İki Etkinlik Birden Düzenliyor

Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 18 Mart Çanakkale Zaferi için iki etkinlik birden düzenliyor.

Karaman’da Kültürel ve Sanatsal çalışmalarda yeni bir kapı olmak için çabalayan İbrala Kültür Evi ilkini ocak ayında yaptığı Santranç Turnuvasının ikincisini 18 Mart Tarihinde Çanakkale Zaferi Santranç Turnuvası adı altında düzenliyor. Konu hakkında açıklama yapan Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “Karaman’da Santrancın daha da yaygınlaşması ve sevilmesi için Türkiye Santranç Federasyonu Karaman Şubesi ve T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortaklaşa hazırladığımız turnuva 18 Mart 2017 Cumartesi günü Abbas Mahallesi 342 Sokak No:27/ A adresindeki İbrala Kültür Evi’nde buluşuyoruz.

Turnuva 2 kategoriden olacak ve her kategoride birincilere Kol Saati , ikincilere kitap seti , üçüncülere de kıyafet hediye çeki verilecektir.

Kayıtlar için 0 507 557 72 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Etkinlik ise 19 Mart Pazar Günü Çanakkale Şehitleri Anısına Doğa Turu ve Tırmanış.

Yeşildere’nin Akdeniz bağlantısı üzerindeki en yüksek dağı olan Meyil Dağı’na şehitlerimiz anısına tırmanma faaliyeti yapılacak ve bölgemizin o kısmını da tanıma fırsatımız olacak. Orta Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan Mara Yolunu ve bölgemizin kültürel ve tarihi geçmişine ışık tutarak yakın çevremizdeki komşu vadi ve köyleri tanıma fırsatımız olacaktır.

Tarih: 19 Mart Pazar

Güzergah: Mara Yolu üzerinden Meyil Dağı

Çıkış Saati: 09:00    Toplanma ve Servis Yeri: Aktekke Meydanı

İrtibat: 0544 857 2651

Program: Saat 10:00 bölgeye varış Saat 10:30 hazırlık sonrası yürüyüş ve tırmanış Saat 12:30 – 13:00 arası zirveye varış Saat 14:00 zirveden iniş Saat 15:30 – 16:00 arası araçla panoramik vadi gezileri (Paşabağı – Güves Bölgesi) Saat 17:00 dönüş

Not: İklim şartlarına uygun kıyafet giyilmesi, Beslenme için kişisel hazırlık yapılması, Yol ücretleri katılım sayısına göre belirlenerek araç içerisinde toplanacaktır.

Yürüyüş ve tırmanış olacağından dolayı çocuk ve ileri yaşlılar için uygun değildir. Sayı sınırı olacağından dolayı katılacak olanların isimlerini yazdırmaları rica olunur.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber