Yeşildereliler Derneği Yaşlıları Unutmadı

Yeşildereliler Derneği Yaşlıları Unutmadı

Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yaşlılar haftası sebebiyle İbrala Türk Sanat Müziği Korosu olarak huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Tüm koro ekibi ile gerçekleşen ziyarette müzik programı ile daha güzel zaman geçirmelerine vesile olmaya çalıştı. Aynı zamanda huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onların hem hüzünlü hem sevinç dolu dakikalarına eşlik ettiler. Yaşlılar özellikle gençlerin kendilerini ziyaret etmelerinden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Dernek Başkanı Avukat Ramazan Eryiğit  “Yaşlılarımızın anılarını paylaşarak onlarla muhabbet etmenin güzel bir duygu olduğunu, dernek olarak buruk bir mutlulukla huzurevinden ayrıldıklarını ve önümüzdeki günlerde de sık sık ziyaretlerde bulunacaklarını” dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber