Yeşildere'nin Gökyüzü Çekimleri Yapıldı

Yeşildere'nin Gökyüzü Çekimleri Yapıldı

Yeşildere köyü gökyüzü çekimleri yapılarak internet ve sosyal medyada yayınlandı.

Ankara Nallıhan ilçesinde Okul Müdürü olarak görev yapan Yeşildere'li hemşehrimiz Mustafa Eryiğit tarafından yapılan ve montajlanan çekimler büyük ilgi gördü. Daha öncede tatil dönemlerinde Karaman'ımız için çalışma ve projeler üreten Eryiğit 1000 köy çocuğu satranç öğreniyor projesi ile Karaman köylerini tek tek gezerek çocuklara satranç öğretmiş hediye satranç takımları ve kitaplar hediye etmişti.

Ayrıca engellilere yönelik birçok çalışmayı da tatil dönemlerinde Karaman'a gelerek gerçekleştiren Eryiğit bu yaz tatilinde köyünü gökyüzünden çekerek güzel bir çalışmaya imza attı. Köyün internet sitesi www.ibrala.com'un yanısıra, facebook.com/mueryigit ve youtube.com/mueryigit adreslerinde izlenebilmektedir. Hemşehrimiz Mustafa Eryiğit'e Karaman'a yönelik yaptığı çalışmalar için teşekkür ederiz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber