Yıldız Bayan Bisiklet Milli Takımı Vali Merali Ziyaret Etti

Yıldız Bayan Bisiklet Milli Takımı Vali Merali Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, Macaristan’ın Györ Kentinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda mücadele edecek olan ve Karaman'da çalışmalarını sürdüren Yıldız Bayan Bisiklet Milli Takımını makamında kabul etti.

 Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, çalıştırıcılar Barış Ünlü ve Soner Çiçekoğlu ile bayan bisiklet takımının sporcuları katıldı.
 
Olimpiyatlar hakkında İl Müdürü Kısacık ve Milli Takım Çalıştırıcıları Ünlü ve Çiçekoğlu’ndan bilgiler alan Vali Meral, 23 Temmuz 2017 Pazar gününe kadar çalışmalarını ilimizde sürdürecek olan bayan bisiklet milli takımının Gençlik Olimpiyatları’nda başarılı sonuçlar alacağına olan inancını belirterek, sporcu ve çalıştırıcılarına başarılar diledi.
 
Bisiklet sporu için Karaman’ın çok uygun olduğunu belirten çalıştırıcı Ünlü, verdiği desteklerden dolayı Vali Meral’e ve Karaman halkına teşekkür etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber