Konyalı Kadının Yıllardır Süren Yürüme Hasreti Sona Erdi

Konyalı Kadının Yıllardır Süren Yürüme Hasreti Sona Erdi

Konya'da evinin balkonundan düşmesi sonucu bir bacağını kaybeden Nilüfer Küçük, 5 yıl sonra Antalya'da takılan protezle yeniden yürümeye başladı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Küçük, bundan 5 yıl önce dördüncü katta bulunan evinin balkonundan düşerek ağır şekilde yaralandı. Beli ve her iki bacağı kırılan Küçük, yaklaşık 3 yıl boyunca yatarak tedavi gördü. Bu süreçte kangren olan bir bacağını da kaybetti.

Tedavisi Antalya ve Konya'da devam eden Küçük, yeniden yürüme hayallerinden hiç vazgeçmedi.

Küçük, AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal'a ulaşarak durumunu anlattı ve yürümek, hayata tutunmak istediğini söyledi.

Çokal ve Nilüfer Küçük birlikte yaptıkları araştırmalar ve doktorlarla yaptıkları görüşmeler sonrasında özel bir protez ile yürünebileceğini öğrendiler.

Kısa süre içinde Küçük'e Antalya'da protez takıldı. Küçük'ün umuda attığı ilk adımlarda Milletvekili Çokal da onu yalnız bırakmadı.

Destek almadan yürüyebilmenin sevincini yaşayan Küçük, ''Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Düştüm belim kırıldı, bacağımı kaybettim. Bir lira ücret ödemeden yıllarca hastanelerde tedavi oldum. Benden hiçbir ücret almadan protez takıp fizik tedaviye soktular. Şimdi kendi kendime yeniden yürüyebiliyorum. Bana yeniden yaşama tutunma fırsatı sağlayan Cumhurbaşkanımıza, devletimize, AK Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal'a çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yıllar Sonra Adım Atmanın Mutluluğunu Yaşadı

Yıllar Sonra Adım Atmanın Mutluluğunu Yaşadı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber