YÖGEP Ekim Ayı Çalışmasında Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları Anlatıldı

YÖGEP Ekim Ayı Çalışmasında Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları Anlatıldı

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hazırlanan Yönetici Gelişim Planı (YÖGEP) Ekim ayı etkinliği kapsamında eğitim yöneticilerine protokol ile resmi yazışma kuralları anlatıldı.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen programa, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali İyibaş, il genelindeki Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarının müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

Karaman Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali İyibaş, il genelindeki Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarının müdür ve müdür yardımcılarına protokol kuralları, tanışma, ağırlama, uğurlama, kılık kıyafet adabı, üst ve ast ilişkiler, sosyal medya ve bilişim adabı, yeme içime adabı, toplantı, ziyaret ve görüşme adabı, telefonla iletişim süreci, veli ile ilişkiler ve resmi yazışma kuralları konularında seminer verdi.

27094843_3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber