Yoğun Gününde Elvan'la Karaman Mesaisi

Yoğun Gününde Elvan'la Karaman Mesaisi

Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır ve Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru'dan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a ziyaret

Karaman'ın konuşulduğu ziyaret sonrası Başkan Veli Bozkır yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada; "Karamanlılar olarak her zaman gurur duyduğumuz, başarılarıyla ve memleket sevdasıyla bizlerin gönlünde yer tutan Kalkınma Bakanı hemşerimiz Sayın Lütfi Elvan’a nezaket ziyaretinde bulunduk.

Karaman sanayimizin öncülerinden, ekonomide, sanatta, sporda, eğitimde ve daha bir çok alanda çalışmalarını ve desteklerini gördüğümüz Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan Duru ve Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Bozkır ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette; Karaman ve Derneğimizle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Duru Bulgurun çıkarmış olduğu Karaman Kuşları adli kitabı heyecanla inceleyen doğa ve kuş sevgisini dile getiren, Sayın Elvan Karaman ekonomisinin temel taşları sanayicilerimize çok teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve derneğimizin çalışmalarını takdirle karşıladığını, her zaman desteklediğini belirtti." dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber