Yol Uygulama Noktaları Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Yol Uygulama Noktaları Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Altı ilin valisinin katılımıyla ‘Yol Uygulama Noktaları Koordinasyon Toplantısı’ Antalya’da yapıldı.

Toplantıya; Vali Fahri Meral, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Konya Valisi Yakup Canbolat, Mersin Valisi Ali İhsan Su, emniyet müdürleri ve jandarma komutanları katıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın geçen yıl belirlenen 9 hassas ili çevresindeki illerle irtibatlandırması üzerine Antalya'nın koordinasyon görevi olan kentlerden biri olduğu belirtilen toplantıda, Antalya ile karasal sınırı olan Karaman, Burdur, Isparta, Konya, Mersin'le irtibatlı il olarak Antalya'ya koordinasyon görevi verildiği aktarıldı.

Çalışmalarda varsa aksayan yönleri tespit etmek ve farklı illerdeki iyi uygulamaları diğer illere yayma çalışması yapılacağı ifade edilen toplantıda, amacın illerimizi daha güvenilir hale getirmek kötü niyetli gruplardan, şahıslardan illerimizi uzak tutmak olduğu ifade edildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber