Yol Yapım ve Onarım Çalışmaları Yuvatepe Köyünde

Yol Yapım ve Onarım Çalışmaları Yuvatepe Köyünde

Karaman Valisi Fahri Meral ve beraberindeki, yol yapım çalışmaları devam eden Yuvatepe köyünde incelemelerde bulundu.

16 Temmuz 2019 Salı günü yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Fahri Meral, genişletme çalışmaları İl Özel İdaresi, serme ve sıkıştırma işleri yüklenici firma tarafından yapılan Yuvatepe köyü yol yapım çalışmalarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Yuvatepe köyü yol yapımında, yüklenici firma tarafından serme ve sıkıştırma çalışmalarının ardından İl Özel İdaresince sathı asfalt kaplaması yapılacak.
 
Vali Meral, yol yapım çalışmaları sırasında yoldan geçen vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. İncelemelerden sonra köyü ziyaret eden Vali Meral, muhtar Ahmet Güngören’den köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı. 
 
Vali Fahri Meral’in Yuvatepe köyü yol incelemelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Atabay ve Mustafa Yangöz, Yol ve Ulaşım Müdürü Hüseyin Alpaslan ile İmar Müdürü Mehmet Öztürk eşlik etti.

f3ef57d4_4870_4baf_81fe_b0759181554e.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber