Yollarbaşı Köyünde Gölet Çalışmaları Devam Ediyor

Yollarbaşı Köyünde Gölet Çalışmaları Devam Ediyor

İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve Köy Muhtarı Hacı Ali Küçükberber tarafından köy girişinde karşılanan Karaman Valisi Fahri Meral’in ilk ziyaret durağı Kıbrıs gazisi Mehmet Sarnıç ve Terör gazisi İsmail Gürsoy oldu.

Evlerinde ziyaret ettiği gazilerle yakından ilgilenerek bir süre onlarla sohbet eden Vali Meral, vatan ve milletin bağımsızlığı yolunda canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize ise minnet ve şükranlarımızı ifade ederek sağlıklı, huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum dedi. Vali Meral’in kendilerini evlerinde ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Gaziler, ziyaretten dolayı Vali Meral ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.
 
Vali Meral, ziyaretleri kapsamında daha sonra Karamanoğulları beyliği döneminde yapıldığı tespit edilen ve Eylül ayı içerisinde restorasyonu tamamlanarak ibadete açılan tarihi Pelitaltı camiini gezerek incelemelerde bulundu. Vakıflar Konya Bölge Müdürlüğü tarafından tadilatı ve bakım çalışmaları yapılan tarihi camiyi gezerek yetkililerden bilgiler alan Vali Meral incelemelerini daha sonra köy içerisinde bulunan Büyük Camii ile sürdürdü. Camiyi gezerek bir süre incelemelerde bulunan Vali Meral, burada yetkililerden camii hakkında bilgiler aldı.
 
Vali Meral, programının sonunda inşaat çalışmaları devam eden Yollarbaşı köyü göletinde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.
 
Vali Meral’in ziyaretlerine; İl Jandarma Komutanı İlhan şen, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis Üyesi Adem Kapar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün ve köy muhtarı Hacı Ali Küçükberber katıldı.

valilik2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber