Yöresel Ürünler Coğrafi İşaretle Sergilendi

Yöresel Ürünler Coğrafi İşaretle Sergilendi

Karaman TSO TOBB 75. Genel kurulu yöresel ürünler Stadında coğrafi işaretli ürünlerini sergiledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 75. Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleşti. Genel Kurula Odamızı temsilen Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Genel Kurul Delegeleri Süleyman Ünüvar, Mehmet Ali Tankişi, Ahmet Bozoğlu, Mehmet Erman Koyuncu, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Toktay, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emre Öztoprak ve Genel Sekreter Ayşegül Koçak katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin gerçekleştirmiş olduğu 75. Genel Kurul kapsamında Coğrafi işaret aldığımız Karaman Divle Obruğu Tulum Peyniri ve Coğrafi İşaret başvurusu yaptığımız Taşdeğirmen Bulgurunun tanıtımı odamız tarafından yapıldı.

Genel Kurul Etkinliğinde ilginin büyük olduğu standlarda en çok ilgi çeken ürün Divle Obruğu Tulum peynirimiz oldu. Türk bulgurunun geleneksel ve yenilikçi lezzetlerini tanıtan Duru Bulgur katılımcılardan tam not aldı. Katılımcıların büyük ilgisiyle karşılaştığımız Odamız standında katılımcılara sebzeli ve dolamanlı bulgur pilavı ikram edildi. Duru Bulgur, standında gerçekleştirdiği tadım çalışmasıyla büyük beğeni topladı. Emekleri ve katkılarından dolayı Duru Bulgur Ailesine teşekkür ediyoruz."diye konuştu.

Karaman'da Yöresel Ürünleri Coğrafi İşaretle Sergilediler

Karaman'da Yöresel Ürünleri Coğrafi İşaretle Sergilediler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber