Yukarıakın Köyü'nde Şükür ve Bereket Duası Yapıldı

Yukarıakın Köyü'nde Şükür ve Bereket Duası Yapıldı

Geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Yukarıakın çiftçileri yağışların bereketli geçmesi ve beraberinde hayvanların beslenebileceği meralarda yeterince otlakların olması nedeniyle Allah’a şükür ve bereket duası için bir araya geldiler.

07 Mayıs 2017 Pazar günü Yukarı Akın Köyü’nde düzenlenen programa; Vali Tapsız, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Çalık,  köy muhtarı ve halk katıldı.
 
Yapılan duaların ardından köyün asırlık çınarları, gençleri ve katılımcılara yemek ikramları hazırlayan köy kadınları ile bir süre sohbet eden Vali Tapsız, köylü halkına anlamlı bulduğu programdan dolayı teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber