Yüksekten Düşen Suriyeli İşçi Hayatını Kaybetti

Yüksekten Düşen Suriyeli İşçi Hayatını Kaybetti

Karaman’da yaşanan talihsiz olay eski bir soğuk hava deposu yıkımında yaşandı

Karaman’da Cumhuriyet Mahallesinde daha önceden aktif hizmet veren KARYER isimli işletme bir türlü talihsizlikten kurtulamıyor.

Geçtiğimiz Mart ayı içinde ek binasının yıkımı sırasında kaynak makinesinden çıkan kıvılcımların çıkardığı yangın ucuz atlatılmıştı.

Sahiplerinin bir inşaat firması ile anlaştığı ve yerine evler yapılacak olan arsa için eski soğuk hava deposunun yıkılma aşamasında olduğu öğrenildi.

basliksiz-3.jpg

Bugün işletmenin yıkımı için çalışmalar yapan firmada işçi olduğu öğrenilen Suriye uyruklu Cihad Elhamid (36) saat 11:00 sularında çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

Yaklaşık 10metre yüksekten bastığı plastik çatı malzemesinin kırılmasıyla yere düşen işçi Karaman Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Yüksekten Düşen Suriyeli İşçi Hayatını Kaybetti

Yüksekten Düşen Suriyeli İşçi Hayatını Kaybetti

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber