Yunanistan Ligi’ndeki Maçlarda Saygı Duruşu Yapılacak

Yunanistan Ligi’ndeki Maçlarda Saygı Duruşu Yapılacak

Yunanistan Ligi'nin 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda, dayanışma, insanlık, destek için Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler anısına bir dakikalık...

Yunanistan Ligi'nin 23. haftasında oynanacak karşılaşmalarda, dayanışma, insanlık, destek için Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılacak.

Yunanistan Süper Ligi'nin 23. haftasındaki tüm maçlarda, Türkiye ve Suriye'yi etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler anısına müsabaka öncesinde saygı duruşunda bulunulacağı açıklandı.

Öte yandan Yunan ekipleri PAOK ile AEK arasında oynanacak derbide de elde edilecek gelirlerin bir kısmını deprem bölgesine gönderileceği duyurulmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber