Yunuskent Yürüyüş Parkuru Yenileniyor

Yunuskent Yürüyüş Parkuru Yenileniyor

Şehrin genelinde bir çok alanda çalışmalarına aralıksız devam eden Karaman Belediyesi, Yunuskent Mahallesi'nde bulunan 500 metrelik yürüyüş parkurunda yenileme çalışması başlattı.

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Yunuskent Mahallesi'nde bulunan yürüyüş parkurunda yenileme ve düzenleme çalışması yürütüyor.

Bölgede yaşayan vatandaşların koşu ve yürüyüş amaçlı sıklıkla kullandığı parkur üzerindeki çalışmalar kapsamında eski bordür taşları tamamen kaldırılarak yenileniyor. ayrıca zemin vatandaşların daha sağlıklı yürüyüş ve koşu yapabilecekleri bir hale getiriliyor. Parkur etrafındaki bitkilerin de detaylı bakımları yapılıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber