Yunuskentspor Bayan Takımı Karaman'da İlk Maçını Kazandı

Yunuskentspor Bayan Takımı Karaman'da İlk Maçını Kazandı

Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde 4. Grupta yer alan Karaman Yunuskentspor Bayan Futbol Takımı, ligin ilk haftasında rakibi Isparta 32 Gençlikspor Bayan Futbol Takımını 2-0 yenerek lige galibiyetle başladı.

Kemal Kaynaş stadında oynanan maçta Yunuskentspor ilk yarıda (dk 4 Mine, dk 31 Eda ) bulduğu iki golle Isparta 32 Gençlikspor’u mağlup etmeyi başardı.

İkinci yarı kontrolü tamamen eline alan temsilcimiz, oyunu rölantiye alarak skoru son düdüğe taşımayı başardı
Yer yer cılız ataklarla Yunuskentspor kalesine gelmeye çalışan rakip, ciddi bir atak geliştiremedi.

Maçın başlama düdüğünden itibaren topu rakibine nerdeyse hiç vermeyen Türkiye Kadınlar 3. Lig temsilcimiz bu yıl üst sıraları zorlayabileceği mesajı verdi.

Öte yandan maça yoğun ilgi de dikkatlerden kaçmadı. Yunuskentspor Bayan Futbol Takımının ne yapacağını merakla bekleyen Karaman halkı genel olarak skordan ve oyundan memnun olarak sahadan ayrıldı.

Karaman futboluna renk katan ve vatandaşlara yeni bir hafta sonu aktivitesi şansı veren temsilcimiz 27 Kasım' da Kayseri deplasmanına gidecek.

Yunuskentspor Bayan Futbol Takımı Başkanı Fatih Şimşek ise maç hakkında yaptığı açıklamada, "Sonuçtan gayet memnunum, yaz boyunca ara vermeden idman yaptık. Hedefimiz bu yıl ilk 6'da bitirip gelecek yıl 2. Lige oynamak dedi. Alt yapı gruplarımız antrenörlerimiz eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Takımımıza katılmak isteyen kızlarımız bize 0539 824 50 60 numarasından ulaşabilirler" dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber