Zehir Tacirleri Karaman’da Üniversite Çevresini Mesken Edindiler

Zehir Tacirleri Karaman’da Üniversite Çevresini Mesken Edindiler

Apartların ve öğrenci yurtlarının olduğu bölgede emniyet ekipleri bir aparta düzenledikleri baskında zehir tacirlerine göz açtırmadı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü, ekipleri uyuşturucu ticareti yapıldığına dair aldıkları bir ihbarı değerlendirerek üniversite bölgesinde bulunan bir apart daireye operasyon düzenlendi.

Yapılan baskında Malatyalı, Diyarbakırlı ve Mersinli olduğu öğrenilen T.G., A.Ç. ve M.E.O. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 1250 gr. esrar maddesi, satışa hazır fişek esrar, 12 adet extacy hap ele geçirildi.

Ayrıca evde uyuşturucu yapımı ve satışında yardımcı ekipman olarak kullanılan hassas terazi, makas gibi paketleme ekipmanları da ele geçirildi.

Evde bulunan maddelere el konulurken, şahıslar gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.  Adliyede görülen duruşma sonrası zanlılardan T.G, tutuklanırken A.Ç. ve M.E.O’nun tutuksuz yargılanmasına devam edilecek.

Emniyete yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre zehir tacirlerinin hedefinde özellikle üniversite öğrencileri olduğu ve onlara yakın olması için yurtlar ve apartlar bölgesini seçtikleri öğrenildi.

Vatandaşların bu konuda hassas olmaları ve şüpheli gördükleri durumları emniyete bildirmeleri önem arz ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber