Fabrika Servisi Polis Memuruna Çarptı

Fabrika Servisi Polis Memuruna Çarptı

Fabrika işçilerini taşıyan servis Şehit Hamza Çetin Caddesi üzerinde bulunan karakol önünde polis memuruna çarptı

Karaman’da bugün meydana gelen trafik kazasında Hazal Bisküvi fabrikasına işçi taşıdığı öğrenilen 70 DC 821 plakalı otobüs Yunus Emre polis merkezi önünde yaya halde bulunan polis memuruna çarptı.

Ali Doğanlar idaresindeki işçi servisi cadde üzerinden aldığı işçilerden sonra bir sonraki durağa doğru hareket halinde iken karakol önünden geçtiği sırada servis otobüsünün açık olan kapısı yol kenarındaki polis memuru Muhammer Ağaç’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yere düşen polis memuruna ilk müdahale 112 ekiplerinden gelirken yaralı polis Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

polisssssss.jpg

Kaza sonrası sürücü ifadesi alınmak üzere karakola alınırken, polis memuru Ağaç’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fabrika Servisi Polis Memuruna Çarptı

Fabrika Servisi Polis Memuruna Çarptı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber