Judonun Kalbi Karaman'da Atacak

Judonun Kalbi Karaman'da Atacak

7. Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası İçin Geri Sayım Başladı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilciliği tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek Türk Kupası Judo Şampiyonası’nda 14 ilden 500 sporcu madalya mücadelesi verecek.

Karaman Judo il temsilciliğinin 2024 yılı faaliyet programında yer alan ve bu yıl yedincisi düzenlenecek Türk Dil Kupası İller Arası Judo Şampiyonası için geri sayım başladı. 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Merkez Spor Salonu’nda süper minikler, minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde gerçekleştirilecek şampiyonada 14 ilden 500 sporcu madalya mücadelesi verecek.

Toplam 76 sıklette madalya mücadelesinin verileceği şampiyonanın teknik toplantısı ise 9 Mayıs Perşembe günü Merkez Spor Salonu’nda yapılacak.

Türk Dili Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Dil Kupası Judo Şampiyonasının bu yıl yedincisini düzenlediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, şampiyona boyunca tüm antrenör, hakem ve sporculara başarılar diledi.

manset1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber