Karaman Takımı Samsun Yolunda

Karaman Takımı Samsun Yolunda

Karaman Piri Reis Yurdu Futbol Takımı Şampiyon Olarak Türkiye Finallerine Katılacak

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen KYGM Spor Oyunları 7. Grup futbol müsabakaları büyük bir heyecanla sonuçlandı. 

Ev Sahibi Karaman Piri Reis Yurdu Şampiyon

Yunuskent Futbol Sahası’nda 5 gün süren müsabakalar sonunda Karaman Piri Reis Yurdu futbol takımı, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Bu başarıyla Samsun’da düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Yoğun İlgi ve Rekabet

Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ikinci, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise dördüncü olarak sıralandı.

Ödül Töreni Düzenlendi

Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından takdim edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber