Karaman FK’nın Şampiyonluğu TBMM Genel Kurulunda

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver Karaman FK’nın Şampiyonluğunu Kutladı

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver söz aldığı oturumda Karaman FK’nın şampiyonluğunu kutlayarak 2. Ligde başarılar diledi.

Ünver;

“Geçtiğimiz salı günü oynanan play-off final maçında Alanya Kestelspor'u yenerek play-off şampiyonu olan ve yaklaşık yirmi yıl sonra tekrar 2. Lig'e yükselen şehrimin takımı Karaman Futbol Kulübünü, futbolcularını, teknik ekibini, başkan ve yöneticilerini ve takımını hiçbir koşulda yalnız bırakmayan cefakâr taraftarımızı yürekten kutluyor, şampiyonluğun şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Büyük bir mücadelenin sonucunda, zaman zaman da haksızlıklara uğradığı zorlu sezonda bütün zorlukları aşarak tüm Karaman'a büyük bir mutluluk yaşatan, şehrimizin gururu takımımız Karaman FK'ye 2. Lig'de başarılar diliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber