Karaman’da 1 Kişi Uyuşturucudan Tutuklandı

Karaman’da 1 Kişi Uyuşturucudan Tutuklandı

Karaman'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Karaman’da polisin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı. Operasyon kapsamında M.D. isimli şahsın il dışından kente uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, şahsı takibe aldı ve gözaltına aldı. Şahsın üst ve evinde yapılan aramalarda 10 gram bonzai, kağıt uyuşturucu ve bir miktar kenevir tohumu ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından M.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu tür operasyonlar, uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemek için önemlidir. Emniyet güçlerinin çalışmaları, toplumun güvenliği ve sağlığı için büyük bir öneme sahiptir. 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber