Karaman'da Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

Karaman'da Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

Türkiye dereceleri alan öğrencilere rehberlik eden öğretmenlere Vali Fahri Meral'in takdiri ile İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt tarafından başarı belgeleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışmasında İnsansız Hava Aracı (Mini Drone) kategorisinde Türkiye dereceleri alan öğrencilere rehberlik eden öğretmenlere Vali Fahri Meral'in takdiri ile İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt tarafından başarı belgeleri verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen programa İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Temizel-Ünlü Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri Arif Emre Ceylan, İsmail Ay ve Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Rasim Peker katıldı.

Uluslararası MEB Robot Yarışmasında elde edilen Türkiye birincilik, üçüncülük ve beşincilik derecelerinin Karaman için gurur vesilesi olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, "Öğrencilerin yarışmalara hazırlanmasında emeği geçen, onlara rehberlik eden Temizel-Ünlü Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri Arif Emre Ceylan'ı, İsmail Ay'ı ve Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Rasim Peker'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Program, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt'un öğretmenlere Başarı Belgesini vermesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

24170743_1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber